Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwsbrief Maart 2021

27 februari 2021 @ 00:00 - 31 mei 2021 @ 23:30

Hallo Vliegvissers,

Hoe staan we ervoor?
Het is een tijd geleden dat jullie wat van ons gehoord hebben. Er was dan ook niets te melden. De donkere dagen van de Kerst liggen achter ons. Een geruisloos oud en nieuw is nauwelijks merkbaar gepasseerd. Kommer en kwel alom. Maar dat is het verleden.

Lichtpuntjes?
Er zijn lichtpuntjes.
Chris is uit quarantaine en dat is het beste nieuws van het jaar. Iedereen is gezond gebleven en er wordt heel wat afgevist. Noemde ik in oktober de app nog een visclubje in pocketformaat, lijkt het nu toch wel een volwaardig platform geworden. Ik check met plezier de berichtjes en steek er ook nog wat van op ook.
Ook maatschappelijk zijn er wat lichtpuntjes. De kappers gaan open en we kunnen eindelijk onze wilde haren verliezen. Winkelen op afspraak mag. Het vaccinatieprogramma lijkt te gaan lopen. Kortom we zitten nog wel in de donkere tunnel die Corona heet, maar er is beweging.
Betekent dit verlichting voor ons. Nee, helaas (nog) niet. Het ziet er niet naar uit dat we binnen afzienbare tijd het clubhuis kunnen opengooien. We twijfelen zelfs of dit voor de zomer nog gaat gebeuren, maar dat is koffiedik kijken. We volgen de ontwikkelingen nauwgezet, en hopen op het beste.

Zekerheden?
Ja, naast het betalen van belasting is er nog een zekerheid. Het clubhuis gaat eens open, we gaan er elkaar allemaal weer eens zien, en gaan ons uitstekend vermaken. De enige vraag is wanneer.
Dit betekent niet dat we stil moeten blijven zitten. Als we weer opengaan willen we natuurlijk geen tijd te verliezen. Een programma moet klaarliggen. Hier hebben we jullie input bij nodig.
Vertel ons wat je het meest gemist hebt en wat je nog een keer zou willen zien, doen of horen. Of wat ben je tegengekomen wat je wilt delen op een clubavond. Ook voor de nieuwelingen. Waar loop je tegen aan, wat zou je willen leren of zien? Stuur jouw ideeën, wensen naar ons en we bouwen programma waarmee we direct aan de slag kunnen als het eenmaal zover is.

Jouw reactie kan je onderaan deze pagina naar ons toe mailen.

Vanuit het bestuur,
Blijf gezond & Tight Lines

Gegevens

Begin:
27 februari 2021 @ 00:00
Einde:
31 mei 2021 @ 23:30
Evenement Categorie:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Begin:
27 februari 2021 @ 00:00
Einde:
31 mei 2021 @ 23:30
Evenement Categorie: