Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Praat-bind of werpochtend

20 november 2021 @ 08:00 - 17:00

Beste Vliegvisser,

Afgelopen vrijdag zijn er weer een aantal nieuwe, hopelijk tijdelijke, maatregelen afgekondigd ivm het snel oplopen van de Corona besmettingen.

Omdat een aantal maatregelen vooral gericht zijn op de avonduren , sluiting om 20:00 u zullen we de komende periode op de dinsdagavond gesloten zijn. De sluiting op dinsdagavond zal zeker voor 3 weken gelden en mogelijk langer.

Daarom willen wij komen met een alternatief voor onze clubavond. Dit gaan we doen door onze clubactiviteit voor zolang dit nodig is naar overdag te brengen. Dit kan door zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur de Topstek te openen voor de Vliegvissers.

Je kan dan binden , een lijntje werpen en bijpraten of een afspraak maken om samen te gaan vissen.  Dit alles onder het genot van koffie, thee of een ander drankje. Wel is er een beperking van het aantal toegestane aanwezigen binnen in de Topstek(12-15) en is de 1.5 meter afstand weer terug.  Het is de bedoeling dat binnen in het clubgebouw gebruik gemaakt wordt van een zitplaats en het aantal verplaatsingen zo min mogelijk is. Verder blijft de controle op een geldige QR code binnen en op het terras van kracht.

De buitenactiviteiten zoals visuitjes kunnen gewoon doorgaan en wij zullen deze dan ook blijven organiseren.

Het is behelpen en we hadden gehoopt dat het niet zover zou komen .  We rekenen op jullie medewerking en tot ziens op zaterdag.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Jan Ockhorst

Gegevens

Datum:
20 november 2021
Tijd:
08:00 - 17:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
20 november 2021
Tijd:
08:00 - 17:00